Acest magazin online utilizează cookie pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Utilizarea acestui site constituie acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Vă recomandăm să le citiți cu atenție. Helene SRL poate modifica aceste prevederi, în orice moment și fără preaviz. Cea mai recentă versiune poate fi găsita pe pagina "termenii și condițiii".

1. Informații personale 

Sunteți de acord că furnizarea de servicii sau produse va începe imediat după încheierea tuturor formalităților de înregistrare. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte, complete și exacte. Atunci cand va înregistrati, sunteți obligat să ne furnizati numele exact, adresa si alte informatii utile. Pentru a corecta sau actualiza aceste informații, faceți clic pe "informații personale" în "Contul meu".

Prin accesarea contului si parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din utilizarea acestuia. Helene SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre  Helene SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul  Helene SRL , iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Helene SRL  se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Helene SRL  .

Helene SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str. Baldoveni, nr. 7 Alexeni, Jud. Ialomita, Romania, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Helene SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • Dreptul de a cere Helene SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit prinyt-o solicitare;
  • Dreptul de a cere Helene SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • Dreptul de a cere Helene SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;
  • Dreptul de a cere Helene SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa vanzari@pentrucasasigradina.ro;
  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.pentrucasasigradina.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.pentrucasasigradina.ro, va fi considerata o tentativa de frauda a site-ului www.pentrucasasigradina.ro si va pune in miscare cercetarea legala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Copyright

Helene SRL  declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul www.pentrucasasigradina.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.pentrucasasigradina.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail vanzari@pentrucasasigradina.ro.

Intregul continut al site-ului www.pentrucasasigradina.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Helene SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  Helene SRL a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Helene SRL garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. Helene SRL declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.pentrucasasigradina.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale Helene SRL proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.pentrucasasigradina.ro.

5. Descrierea produselor

Helene SRL declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. 

Helene SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. Helene SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre Helene SRL in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care Helene SRL nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, Helene SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre Helene SRL a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de Helene SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie.

Helene SRL declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.pentrucasasigradina.ro - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Descrierile corespund realitatii in momentul introducerii lor in website. Helene SRL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

Helene SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii de internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei Helene SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Helene SRL de la acest client.

Helene SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Helene SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;

b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Helene SRL  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

6. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei pentrucasasigradina.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii Helene SRL la confirmarea comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul pentrucasasigradina.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

7. Livrarea produselor

Helene SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Livrarea se face in intervalul de 2-3 zile maxim de la confirmarea comenzii de catre operatorul pentrucasasigradina.ro.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de Helene SRL.

Helene SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Helene SRL care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

Helene SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

Helene SRL isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre Helene SRL la adresa de e-mail vanzari@pentrucasasigradina.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului. Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii. Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

In situatia in care se plateste un avans, iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de Helene SRL , avansul nu va mai fi restituit.

Metodele de plata disponibile pe site-ul Helene SRL sunt urmatoarele:

1. Plata cu numerar la livrare = Ramburs

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii. 

2. Ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de pentrucasasigradina.ro in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului.

Aceasta poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul dumneavoastra deschis la pentrucasasigradina.ro. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: Helene SRL

CUI: RO22163890

Adresa: Strada BAldoveni, Nr. 7, Alexenii, Jud. Ialomita

CONT RON: RO32BRDE230SV15740662300

BANCA: BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE SA

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 12 luni din momentul achizitiei.  Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul de garantie care insoteste produsele, va puteti adresa  Helene SRL prin email la: vanzari@pentrucasasigradina.ro.

10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu Helene SRL , va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0720 855 801 si e-mail vanzari@pentrucasasigradina.ro.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.