Acest magazin online utilizează cookie pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Temei legal

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice, de la receptionarea coletului.

Cum se returneaza produsele ?

Oferim politica de retur gratuita pentru toate produsele comercializate de pentrucasasigradina.ro. Semnaleaza la vanzari@pentrucasasigradina.ro sau in contul creat pe website, intentia de retur si motivul returului, iar departamentul Suport Clienti te va contacta in max 24 ore lucratoare pentru informatii suplimentare.

Conditii de returnare

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite si anume: cu ambalajul si toate accesoriile originale intacte, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca produse noi.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele: ambalaje deteriorate, murdare, rupte, decolorate, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, atinse de vreo substanta, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.

*nu recomandam returnarea produselor deja folosite sau deterioritate pentru a se evita refuzul returului si plata taxelor de curier dus-intors de catre client.

Adresa de returnare a produselor

Strada Baldoveni numarul 7, Alexeni, Judetul Ialomita, 927015

Plata transportului de retur

Clientul suporta in mod direct pretul transportului de retur. pentrucasasigradina.ro nu accepta coletele trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsul, cu plata transportului la destinatar, ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului, desi conditiile de acceptare ale returului erau indeplinite.

Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii produselor se face obligatoriu numai in cont bancar in termen de 30 zile lucratoare. Sub nici o forma nu se face returul banilor in numerar.