Gama gazon 

Accesorii gandite pentru a oferi o solutie completa pentru intretinerea gazonului marca MAJAR. Oferta noastra cuprinde utilaje pentru gazon si spatii verzi, impartite in urmatoarele categorii: aeratoare pentru gazon, utilaje pentru imprastierea nisipului, tavalugi pentru nivelat, role de irigat pentru gazon si spatii verziaceasta fiind si ordi...

Accesorii gandite pentru a oferi o solutie completa pentru intretinerea gazonului marca MAJAR. Oferta noastra cuprinde utilaje pentru gazon si spatii verzi, impartite in urmatoarele categorii: aeratoare pentru gazon, utilaje pentru imprastierea nisipului, tavalugi pentru nivelat, role de irigat pentru gazon si spatii verziaceasta fiind si ordinea logica de lucru pentru intretinerea gazonului.

Aceste utilaje pot fi montate dupa tractor datorita prinderii in trei puncte sau tractate de un tractoras de cosit, un atv sau orice vehicul cu randament in afara drumurilor publice. Accesorii pentru gazon utile primariilor, cluburilor sportive, peisagistilor, etc. Garantam calitatea exceptionala!

Mai mult
Există 28 produse.
per pagină

Aerator complet cu 60 de cutite - lungime 20 cm .

12 300,00 lei

Aerator cu rulou complet - diametrul 44 cm.

10 220,00 lei

Model tractat prin carlig de 42 mm.

16 870,00 lei

Model semi-purtat , prins in 3 puncte.

17 460,00 lei

Model semi-purtat prins in 3 puncte.

17 830,00 lei
10 - 18 din 28 articole

Sus